HOE MOET IK DOEN ALS IK AVAST UNINSTALL ULITILY NIET OP DE PC KAN INSTALLEREN?

 

Avast is de nummer één maker van beveiligingssoftware die een van de meest efficiënte software ter wereld heeft geïntroduceerd. Alle Avast-software doet wonderen en biedt uitstekende veiligheid en beveiliging tegen virussen, malware en ransomware. Hoewel alle Avast-apps geweldig zijn, wilt u misschien Avast van uw pc verwijderen. Het verwijderen van Avast is eenvoudig, maar soms is het mogelijk dat u een Avast-product niet kunt verwijderen met behulp van de conventionele methode om het configuratiescherm te openen. Daarom gebruikt u hiervoor het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast. Het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast is een uitstekende tool waarmee u in een mum van tijd alle Avast-software kunt verwijderen en verwijderen.

 

Mensen ondervinden bijna nooit problemen bij het gebruik van de Avast Uninstall Utility, maar soms is het mogelijk dat u de Avast Uninstall Utility niet op uw pc kunt installeren. Als u hulp nodig heeft bij het installatieproces van Avast Uninstall Utility, neem dan contact op met Avast voor hulp.

 

Als u de juiste manier weet om het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast te installeren, maar het vanwege een fout niet kunt gebruiken, volgt u de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen.

 

STAPPEN DIE IK MOET DOEN ALS IK DE AVAST UNINSTALL ULITILY OP PC NIET KAN INSTALLEREN

 

1.Zorg ervoor dat de installatiebestanden voor Avast Uninstall Utility heel en niet beschadigd zijn:

2. Open de map waarin u de Avast Uninstall Utility heeft gedownload en controleer de naam van het installatiebestand.

3. De naam moet luiden als avast_uninstall_utility_online.exe of avast_uninstall_utility_offline.exe.

4. Klik nu met de rechtermuisknop op het installatiebestand en kies de optie EIGENSCHAPPEN.

5. Selecteer hier het tabblad Digitale handtekening en controleer of er 1 of 2 handtekeningen zijn van Avast Software s.r.o.

6. Klik nu op de handtekening en vervolgens op de knop DETAILS.

7. Als de digitale handtekening het bericht 'De digitale handtekening is ok' weergeeft, start u de pc opnieuw op en probeert u de Avast-software opnieuw uit te voeren.

8. Als de digitale handtekening "De digitale handtekening is ongeldig" aangeeft, hebt u een beschadigd bestand gedownload. Bezoek daarom de officiële website van Avast en installeer Avast Uninstall Utility.

 

Bellenavast telefoonnummer als u toevallig nog steeds hetzelfde probleem ondervindt. Ons Avast-ondersteuningsteam zal u helpen met uw probleem en u voorzien van de meest efficiënte manier om het probleem op te lossen. We bieden snelle resultaten en helpen onze klanten onmiddellijk met hun problemen. We hebben u gedekt, hoe verontrustend uw probleem ook is, dus bel, e-mail of chat met ons Avast-ondersteuningsteam en krijg nu direct antwoord.

Comments

Popular posts from this blog

Contact opnemen met Avast Help: Om de installatiefout van Windows te herstellen!

HOE UITSLUITEN VAN BEPAALDE BESTANDEN VAN SCANNEN OP AVAST ANTIVIRUS?

Avast-nummer: hoe u kunt verhelpen dat avast-antivirus niet goed werkt!