HOE UITSLUITEN VAN BEPAALDE BESTANDEN VAN SCANNEN OP AVAST ANTIVIRUS?

 

Avast is wereldberoemde antivirussoftware die u gemoedsrust biedt tijdens het surfen op internet door u te beschermen tegen virussen en malware-aanvallen. Avast Antivirus kan op elke computer of elk mobiel apparaat worden geïnstalleerd en abonnees kunnen hun apparaat beschermen tegen alle online en offline bedreigingen. U kunt eenvoudig een scan op uw apparaat uitvoeren om virussen op te sporen en deze direct te verwijderen. Het scanproces duurt meestal iets langer om een ​​uitgebreide scan uit te voeren, zodat zelfs de meest beruchte of stiekeme malware kan worden opgemerkt en aangepakt, maar u kunt het scanproces versnellen door bepaalde bestanden uit te sluiten van scannen. Hoewel we u niet aanraden om bestanden uit te sluiten, hoe zeker u ook bent over de beveiliging en veiligheid van die bestanden, de bestanden kunnen toch geïnfecteerd zijn en kunnen later veel problemen met uw apparaat veroorzaken. Bel AvastKlantenservice Nummer voor de details van de beveiligingsrisico's van het uitsluiten van bestanden voor het scanproces.


Als u toch wilt uitsluiten dat bepaalde bestanden worden gescand op Avast-antivirus, volgt u de onderstaande stappen in dit artikel.



STAPPEN OM BEPAALDE BESTANDEN UIT TE SLUITEN VAN SCANNEN OP AVAST ANTIVIRUS


1. Start de Avast Antivirus-software op uw computer door op het pictogram in het beginscherm of de taakbalk te klikken.

2. Ga nu naar het MENU-gedeelte door op het pictogram DRIE LIJNEN SAMEN GESTAPELD te klikken.

3. Selecteer hier de optie INSTELLINGEN door erop te klikken.

4. Klik nu op het tabblad ALGEMEEN en selecteer vervolgens de optie UITZONDERINGEN door te klikken op.

5. Klik vervolgens op de optie UITZONDERING TOEVOEGEN en volg een van de methoden, afhankelijk van uw keuze, om deze toe te voegen aan de uitzonderingenlijst:

een. Typ het specifieke bestands- of mappad in het tekstvak en klik vervolgens op de knop UITZONDERING TOEVOEGEN.

b. Klik op de BROWSER-knop en vink het vakje aan naast het bestand of de map die u wilt uitsluiten door op te klikken en klik vervolgens op OK.

c. Klik op de knop Meer en typ vervolgens de procesnaam van opdrachtregelparameters en klik vervolgens op de knop UITZONDERING OPDRACHTREGEL TOEVOEGEN. Hierdoor worden alle bestanden met dezelfde naam op uw harde schijf uitgesloten, zelfs als ze zich in verschillende mappen bevinden.


Bellen Avast-nummer als u moet profiteren van de superieure klantenservice van Avast. Ons technische team van Avast is goed opgeleid om al uw vragen binnen enkele minuten op te lossen door u de meest effectieve en gemakkelijk te volgen oplossingen te bieden, dus bel, e-mail of chat nu met onze experts.

Comments

Popular posts from this blog

Contact opnemen met Avast Help: Om de installatiefout van Windows te herstellen!

Avast-nummer: hoe u kunt verhelpen dat avast-antivirus niet goed werkt!